Original topic:

Health monitor התרעה על הפרעות בקצב הלב

(Topic created on: 08-21-2024 08:50 AM)
590 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
אפליקציות ושירותים
היי חברים, 
חדשות טובות לחובבי הבריאות!❤️ 
Samsung Health Monitor קיבל עדכון משמעותי שמוסיף תכונת התראה חשובה לשעון Galaxy Watch5 Pro שלכם. 

העדכון החדש מאפשר לשעון לזהות אי-סדרים בקצב הלב ברקע בעת מנוחה ולהתריע לכם.

image

למעשה התכונה תתריע במקרה בו השעון מזהה במשך שעה לפחות הפרעת קצב בפעילות החשמלית של הלב העשויה להתברר כפרפור עליות, במקרה של הץרעה יש למדוד בדיקת אקג ובאמצעות התוצאות להוועץ עם רופא להמשך בירור רפואי וטיפול במידת הצורך.

image

כיף לראות שגם אחרי שנתיים התכונות מסדרות השעונים החדשים יותר מחלחלות מטה אל השעונים הקיימים התומכים חומרתית. תודה רבה לסמסונג על העדכון🙏

קישור לעמוד samsung health monitor בחנות סמסונג>>> 

לעדכון היישום עבור השעון>>> (תודה לשמואל על ההפניה לקישור)

הערה: חשוב לציין כי מידע זה נועד למטרות אינפורמטיביות בלבד ואינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי.

מה דעתכם? ספרו לי בתגובות👇👇👇

Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
גם נראים שונה לגמרי באקג(lead2)
ניתן לראות שבפרפור עליות(למעלה) ישנה פעילות חשמלית של הלב הגוררת כיווץ והרפיה ואילו בפרפור חדרים(השניים שלמטה) הלב לא מתפקד כי הוא רוטט במקום לפעום, הגרף שבתחתית מתאר את המצב הסופי בו הלב כבר מותש ולא מצליח אפילו לרטוט בכח לעומת הגרף שמעליו שמראה שלב התחלתי בפרפור חדרים.
לצורך העניין במקרה של פרפור חדרים דפיברילטור יתן שוק ובמקרה של פרפור עליות לא בהכרח אם בכללX2604-F-09 (1)_1000243477_1724221237.png
APhoto4u
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תכונה חשובה ביותר
תודה רבה על השיתוף
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
בשמחה :)
אפליקציות ושירותים
מעולה, תודה! 💫🦹
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
בשמחה יען :)
NoyS
Moderator
Moderator
Options
אפליקציות ושירותים

תודה על השיתוף!

Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
בכיף נוי
אפליקציות ושירותים
מעולה . תודה אתה עוזר לי. קניתי לא מזמן את הפלאפון. ולא מצליחה להנות ממנו. הכול מסתבך לי
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
בשמחה :) וברוכה המצטרפת לקהילת סמסונג ממברז ישראל! נוטה להאמין שתמצאי כאן פתרונות ועזרה מחברי הקהילה לכל שאלה שרק תעלה :)
Tamirw
Active Level 1
אפליקציות ושירותים
מצויין הגיע הזמן