Original topic:

[עדכון] Theme Park v1.1.00.8 - שינויים רציניים במודול של ערכות הנושא

(Topic created on: 04-23-2024 12:39 PM)
631 Views
LordLiron
Options
אפליקציות ושירותים
image
מודול Theme Park מאפשר לנו להתאים אישית את ערכת הנושא במכשיר עד לפרטים הכי קטנים, וביניהם: וילון ההתראות, המקלדת, אייקונים ופאנל עוצמת השמע. 

בעדכון חדש שמספרו 1.1.00.8 סמסונג משנה את השיטה בה האפליקציה פועלת בבסיסה, ובמקום ליצור קבצי APK לערכות הנושא, האפליקציה תעשה שימוש במערכת המובנית של אנדרואיד לעיצוב, שנקראת "לוח צבעים". 

השינוי הזה הוא די מרחיק לכת ולו יתרונות וחסרונות, שכן בעקבות השינוי הנ"ל אנו מאבדים חלק מהפונקציות של המודול, אך גם חלקן משתפרות. 

מהם היתרונות? 
  • שיפור במהירות יצירת ערכת נושא וביצועי המודול. 
  • יכולת עריכת ערכות נושא שתאפשר לדרוס את הערכה הישנה. 
  • אייקונים מתחדשים אוטומטית לפי הערכה שהגדרנו. לדוגמה: בעת הורדת אפליקציה חדשה, האייקון שלה יימשך אוטומטית מהערכה אותה הגדרנו. (אני אישית מברך על החידוש הזה!)
מהם החסרונות? 
  • הסרה של האופציה 'App theme settings' שאפשרה לנו לבחור בצורה אינדיבידואלית על אילו אפליקציות להחיל את ערכת הנושא. 
  • הסרה של האופציה 'Color palette change' שאפשר לנו לבחור בצורה ידנית את הצבע עליה יתבסס לוח הצבעים במערכת. 
  • *הסרה של אפשרות בחירת הסגנון של הכפתורים במקלדת. 
  • הסרה של אפשרות שינוי הצורה של תיקיות במסך הבית. 
כמו כן, יש לוודא שהמודולים QuickStar ו-Keys Cafe מעודכנים לגרסתם האחרונה כדי שיוכלו לעבוד ביחד עם Theme Park. 

לסיכום, כפי שניתן להבין, העדכון נועד לייעל את המודול כדי לתת ביצועים טובים יותר ואינטגרציה טובה יותר במערכת ההפעלה, אך גם מקריב חלק מתכונות ההתאמה האישית שאליהן התרגלנו. 

לאחר בדיקה קצרה, אלמנטים נוספים במערכת אכן נצבעים בשיטה החדשה, כאלו שלא היו מושפעים מ-Theme Park בעבר, וכן גם אפליקציות צד שלישי כעת עובדות עם זה. 
במקרה של אפליקציות גוגל, הפתרון לא נמצא בגרסה הזו, כנראה שגוגל צריכים לתקן דברים מהצד שלהם. 

הערות: 
*בחירת סגנון כפתורים במקלדת: 
image
סגנון כפתור במקלדת

*ערכות נושא בשיטה הישנה יסומנו כ-APK: 
image
סימון השיטה הישנה

*העדכון החדש החל להשתחרר ממש לאחרונה, לכן איננו זמין לכולם כרגע. צפוי להגיע אל חנות ה-Galaxy Store לכלל המשתמשים בגלים. 
13 Comments
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
בשעה טובה! אמן זה יפתור את הבאג שיש מאז one ui 6.0 במקלדת מותאמת אישית שסרגל הכלים העליון לא תואם את צבעי המקלדת
0 Likes
אפליקציות ושירותים
בדקתי לך: נראה שכן, אבל זה לא ממש עובד מושלם. לפעמים זה תקין ולפעמים לא.
כדי "לתקן" את זה הייתי צריך להחליף בין מקלדות. 20240423_141154_1000117809_1713870732.jpg
אפליקציות ושירותים
תודה על העדכון 🪼🦹
אפליקציות ושירותים
בכיף 🙂
0 Likes
DANI_M
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים
תודה על העדכון
אפליקציות ושירותים
בכיף 🙂
0 Likes
Nehoray_S
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה על העדכון לירון!
אני לא יכול להוריד את העדכון הזה,הוא נתמך רק מAndroid 14 לצערי הרב,כמעט כל המודולים אצלי כבר מיושנים ויש גרסה יותר מתקדמת ,אוף!!
0 Likes
אפליקציות ושירותים
אכן כך, ואני מכיר את ההרגשה.
ב-S7 שהיה לי בזמנו פתאום כל המודולים התקדמו לגרסה חדשה יותר של אנדרואיד וקצת נשארתי מאחור, ועוד התמיכה שם הייתה מאוד בינונית, ברגע שיצא מכשיר חדש עם אנדרואיד חדש אז המודולים כבר לא תמכו...

בע"ה יהיה לך מכשיר S בקרוב 🤞🏻
Nehoray_S
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
אני שמח שמשהו מכיר את ההרגשה שלי לגבי העניין הזה,במקרה שלי לגבי כל העניין של המודולים כל המודולים אצלי זה רק מ APK חוץ מ-1,ועכשיו חוץ מכמה בודדים שמעודכנים לגרסה הכי מעודכנת כל השאר עם גרסה ישנה,
מקווה מאוד מאוד בע"ה שיהיה לי מכשיר מסדרת ה S בקרוב!!