Original topic:

מה חדש ב OneUI6 - זווית המדיה

(Topic created on: 12-24-2023 08:07 AM)
292 Views
Digitai
Options
אפליקציות ושירותים

image
ממשק ה Studio. ציר זמן מפורט ועבודה עם שכבות. 

אז עדכון ה OneUI 6 הגיע ומגיע לרוב המכשירים שבתכנון וזו הזדמנות טובה לרכז את חלק מהשינויים והחידושים שהזכרתי פה ושם, לפוסט אחד עדכני.

מעבר לשינוי בUI של המצלמה ישנם לא מעט שינויים, חידושים ותוספות בזירת המדיה

image

עורך התמונות

פריסה משופרת
תפריט הכלים החדש מקל על מציאת אפשרויות העריכה שאתם מחפשים. האפשרויות ״יישור״ ו״פרספקטיבה״ נוספו אל תפריט ״Transform״ ומחווני העריכות קיבלו עיצוב חדש, עדכני ונוח. 

image

שינוי התוספות והקישוטים לאחר השמירה

כעת אנחנו יכולים לשנות ציורים, מדבקות וטקסט שהוספנו לתמונה גם לאחר השמירה. דבר שאני אישית מוצא שימושי. 

ביטול וביצוע מחדש
אחת הפונקציות ששמחתי שהתווספו, הן כפתורי הביטול והביצוע מחדש (undo/redo). כעת ניתן לבטל ולבצע שוב שינויי עריכה, חיתוך, פילטרים, גוונים ועוד.

image

לצייר על מדבקות שיצרנו
בעת יצירת מדבקות משלנו, נוכל להשתמש בכלי הציור ולהפוך את המדבקות לאישיות וייחודיות יותר.

image

רקעים וסגנונות חדשים לטקסט
כשנוסיף טקסט לתמונה, נוכל לבחור מתוך מספר סגנונות ורקעים חדשים שיעזרו לנו להגיע למראה המושלם. עם זאת חשוב לדעת כי הפונטים החדשים לא בהכרח יתאימו לשפה העברית ואותי זה קצת מבעס.

image

גלריה

עריכה מהירה בתצוגת הפרטים

בזמן תצוגה של תמונה או וידאו, החליקו למעלה מתחתית המסך כדי לעבור לתצוגה המפורטת. מסך זה יאפשר לנו גישה מהירה לאפקטים ולתכונות עריכה שניתן להחיל מייד על התמונה או הווידאו.

(מחפשים את 'שינוי אפקט הדיוקן' שנעלם? שם הוא נמצא)

image

גרירה ושחרור באמצעות שתי הידיים
לחצו לחיצה ארוכה על תמונות וסרטונים ביד אחת, והשתמשו ביד השנייה בשביל לנווט לאלבום שאליו אתם רוצים להכניס אותם. קל, פשוט ויעיל ולא האמנתי שלא היה את זה עד עכשיו. 

שמירת תמונות חתוכות כמדבקות
כאשר נחתוך חלק מתמונה, נוכל לשמור אותו בקלות כמדבקה כדי להשתמש בו מאוחר יותר בעת עריכה של תמונות או סרטונים.

image

תצוגה משופרת לסטורי ('סיפורים')
בלשוניות הגלריה (למטה) נמצא את הסיפורים > סטוריז הנוצרים באופן אוטומטי ע"י הגלריה שלנו (יש שם אגב, דברים לא רעים בכלל).

כעת עם העדכון ל OneUI 6, אם נחליק למעלה מתחתית המסך בזמן צפיה בסטורי, תופיע תצוגת תמונה ממוזערת. בתצוגת התמונה הממוזערת, ניתן להוסיף תמונות וסרטונים לסטורי שלנו או להסיר אותם.

image

image

סטודיו (עורך הווידאו)
עורך הוידאו עבר מתיחת פנים ומקצה שיפורים ושדרוגים ומביא עריכת וידאו משופרת.
הStudio הוא עורך וידאו חדש ומבוסס-פרויקטים, שמאפשר עריכה מורכבת וטובה יותר. ניתן לגשת ל-Studio מתפריט המגירה בגלריה או להוסיף אותו למסך הבית שלנו לגישה מהירה יותר.

פריסת ציר הזמן - הStudio מאפשר לנו לצפות בכל הפרויקט שלכם כציר זמן שמכיל מספר סרטונים. המבנה הרב-שכבתי מאפשר לנו להוסיף סרטונים, מדבקות, כתוביות ופריטים נוספים ולשנות את המיקום והאורך שלהם בקלות. (ייאי!)

שמירה ועריכה של פרויקטים - סופסוף באפשרותנו לשמור פרויקטי וידאו שלא סיימתם ולהמשיך לערוך אותם אחר כך וזה בעיני, כבר משהו שמביא את עורך הוידאו לרמה אחרת של פונקציונליות. שאפו לסמסונג.

image

הצעות ל OneUI 7 או: מה עדיין חסר לי בשביל לעבוד עם הכלי הזה באופן קבוע יותר? 

עבודה בשכבות עם מספר רצועות וידאו/סטילס.

נגן ווידאו
נגן הוידאו קיבל רענון ומספר תוספות כמו הבולטות שבהן:
פריסה משופרת - כעת בקרי נגן הווידאו פשוטים מתמיד. לחצנים עם תפקודים דומים אוחדו, והלחצן ״Play״ הועבר למרכז המסך.

בקרות מהירות הפעלה משופרות
כעת ניתן לבחור בין מספר מהירויות הפעלת הוידאו בטווח שבין פי 0.25 לפי 2.0 (מהיר או איטי). הגישה לבקרות המהירות כעת נוחה יותר, בעזרת לחצנים ייעודיים במקום סרגל גלילה. (שמח שנפטרו מזה)

image

סמסונג עשתה כברת דרך עם העדכון ל OneUI 6, שמביא עימו שיפורים רבים בעיצוב, בתכונות ובחוויית המשתמש והשימוש במכשיר מרגיש כמשהו חדש ומרענן. 

מה התכונה שאתם הכי אהבתם בזירת המדיה? אשמח לשמוע מכם. 

7 Comments
Shlomo_d
Expert Level 3
אפליקציות ושירותים
אני חושב שכבר עם one ui 6.1 הסטודיו צריך להשתדרג עוד קצת😅
אפליקציות ושירותים
יש גם את זה... באקספרט ראוו1703426398246_1703426398234_0.jpg
אפליקציות ושירותים
כן.. אבל זה רק לסדרה 23

אפליקציות ושירותים
וואלה טוב לדעת
נחום
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה רבה איתי היקר. ריכוז מעולה ומפורט.
מרגש מאוד לראות את נדב האהוב זיכרו לברכה בסרטון.
MonsiuerLeon
Expert Level 2
אפליקציות ושירותים

לגמרי חידשת לי עם כמה דברים.
פירוט מעולה, המון תודה.

התמונה עם נדב מחצה לי את הלב 💔

NoamMeir
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה על פוסט שכולנו היינו צריכים - או בכל אופן, אני במיוחד, כי הוא נוגע בעיקר בתחום הצילום, העריכה והמדיה 😊 אני אוהב!
0 Likes