Original topic:

《מדריך》שיחה עם AI: הכירו את Gemini Live 👾 🔗 👱‍♀️

(Topic created on: 09-27-2024 05:26 PM)
310 Views
יעןגוטן
Expert Level 5
Options
אפליקציות ושירותים
גוגל שוב משנה את כללי המשחק עם Gemini Live, תכונה מהפכנית שתהפוך את האינטראקציה שלכם עם מידע לקלה, מהירה וחכמה מתמיד.

Gemini Live מספק חווית שיחה שוטפת וטבעית עם מודל השפה של גוגל: "Gemini" והשילוב של הכלי עם מכשירי Galaxy הוא בכלל חגיגה.

image

מה נצטרך?
  • טלפון או טאבלט אנדרואיד תומך.
  •  אפליקציית Gemini לנייד, או Gemini בתור העוזר הנייד שלך.
  •  לעת עתה, Gemini Live אינו זמין באפליקציית האינטרנט Gemini, Gemini בהודעות Google או בלשונית Gemini באפליקציית Google ב-iPhone.
  •  חשבון Google אישי שאתה מנהל בעצמך.
  •  לעת עתה, Gemini Live אינו זמין כאשר אתה מחובר לחשבון Google בעבודה או בבית הספר.
  •  השפה הראשונה שלך בהגדרות היא "אנגלית (ארצות הברית)" (יישום ג'מיני- פרופיל- הגדרות- שפות)
  •  להיות בן 18 ומעלה.

עלות: 0₪ למכשירי אנדרואיד😎

image

איך מפעילים?

דרך 1:
  • נכנסים לאפליקציית "Gemini" (הניתנת להורדה דרך חנות גוגל)
  • נלחץ על סמל ה"Live" בשורת ההקלדה.

image

דרך 2:
  • נפעיל את העוזר הקולי: Gemini ע"י החלקה מקצה פס הניווט/לחיצה ארוכה/לחצן צידי.
  • נלחץ על סמל ה"Live"

image

איך משתמשים?

לאחר שלחצתם על סמל ה"Live", המסך הבא ייפתח:

image

עכשיו תוכלו לדבר איתו/איתה כמעט על כל נושא שתרצו.

לדוגמה:

"I'm looking for luxurious accommodations in Italy that are located near supermarkets."

"I'd like to improve my English-speaking skills. Test me, please."

התכונה הזו, בניגוד לכלים אחרים, מאפשרת לכם לדבר עם מודל השפה באופן טבעי וזורם.

כמה טיפים:

• תוכלו לעצור/להפסיק את השיחה, ולקבל גרסה בכתב שלה.

• תהיו טיפה חוצפנים ותתפרצו לפעמים לדברים שלו, הוא יעצור 🤣 (אם זה לא עובד, יש ללחוץ על סמל הפרופיל- לבחור הגדרות- ולהפעיל את האפשרות: "Interrupt Live responses")

image

• בחרו את הקול האהוב עליכם לGemini Live (הגדרות- Gemini's voice)

image

שימו לב שהכלי יחסית חדש, ומשתפר כל הזמן.
 בדיוק כמונו בני האדם- יש טעויות.

מההתרשמות שלי במילה אחת-מטורף.
השיחה כל כך זורמת, והמידע לרוב מדויק.
זו גם דרך מצוינת לשפר את האנגלית!

התכונה תגיע למכשירי אנדרואיד תומכים בקרוב...
לחלק מהמכשירים התכונה הגיעה.
20 Comments
נחום
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה רבה על המדריך הברור יען!
אפליקציות ושירותים
תודה ובשמחה רבה!
akufvi
Active Level 9
אפליקציות ושירותים
איך עושים את זה לא הבנתי?
אפליקציות ושירותים
ברגע שאתה מפעיל את יישום "Gemini" במכשיר שלך, צפויה להיות אפשרות "Live".
לחץ על הכפתור וייפתח מסך בו תוכל לדבר עם Gemini (באנגלית).
ראה תמונה מצורפת.20240927_170322_1000030422_1727445802.jpg
akufvi
Active Level 9
אפליקציות ושירותים
אין לי את זה מתי יגיע אבל זה היה בעיברית?1727448096047_1727448096037_0.jpg
אפליקציות ושירותים
כרגע זה לא זמין בעברית, לכן הדגשתי במדריך לשנות את השפה לאנגלית כדי להשתמש בתכונה.

אם שינית את השפה ועדיין זה לא מופיע, מומלץ לחפש עדכונים לאפליקציית Gemini/Google או לחכות שיגיע גם אליך.
DANI_M
Active Level 10
אפליקציות ושירותים
תודה על המידע יען, מזכיר מאוד את מה שchat gpt הוציאה השבוע אך ההבדל המרכזיים הוא שהגימיני חינם לפי מה שהצגת אך הצבא gpt עובד גם בעברית ויש לו יכולות מטורפות לא פחות, כמובן שהגימיני עוד תשתפר והגימיני לייב תעבוד גם בעברית כמובן - ואני מת על התחרות הזאת ועל תחרות בכללי זה עושה רק טוב !!
אפליקציות ושירותים
כן הצגתי את השירות של גוגל כי הוא חינמי, ובכלל גוגל משתפת פעולה חזק מאוד עם סמסונג...

בסוף אנחנו מרוויחים 😊
DANI_M
Active Level 10
אפליקציות ושירותים
לגמרי אני בעד מי שמשתף פעולה עם סמסונג ולא עם מתחרים 😂 אבל צאט gpt כרגע הרבה יותר מתקדם לדעתי כמובן שכל כלי בינה מלאכותית יש את היצרונות וחסרונות שלו. אבל אני בטוח שגימני עוד יתקדם ישתפר ויקבל עוד ועוד עדכונים ושיפורים ויהיה לא פחות טוב מצאט gpt.

ולגבי המתחרה ואני אגיד את זה בגלוי אפל נשארה הרבה מאחור ניסתה להקדים את הai שהוא לא מוכן בכלל, לאפל יש נטו כסף ומעבדים בגשול ואין לה את הטכנולוגיה ולא רק בai גם במסכים גם בטכנולוגיה מתקפלים גם בטכנולוגיה של טבעת חכמה ועוד ועוד. אין ספק שסמסונג כמה וכמה רמות מעליה בכל הקשור לפיתוחי מוצרים והשקעה בפיתוח. (בזכות הכסף של אפל היא יכולה להרשות לעצמה הרבה דברים אבל אני משאר עם כמה שהיא גדולה היא לא תחזיק הרבה והיא תשאר מאחור למרות שהיא עובדת על הרבה דברים ואוהבת להוציא לשוק דברים קיימים אך 'משופרים' כמו לדוגמא פייס id שזה כבר מיושן לטעמי ויש לי עוד הרבה מה להגיד בעניין -זה מה שאני טוען 😊