Original topic:

לשמור על האור של פורים 🎭

(Topic created on: 03-03-2026 03:13 PM)
197 Views
NoamMeir
Options
אפליקציות ושירותים
היי לכולם! מקווה ששלומכם בטוב, בתקופה הלא פשוטה הזאת. אנחנו נמצאים בימים כל כך מנוגדים - מצד אחד המלחמה והדיווחים הקשים, מצד שני האור והשמחה של פורים. גם בימים כאלה אנחנו צריכים לזכור את הרגעים הטובים בחיים, ולנסות להתמקד באור ולא בחושך.

הרבה מכאן הורים לילדים, או דודים לאחיינים וגם אחים לילדים קטנים, ואני בטוח שכולנו רוצים לשמור עליהם שמחים, ובאווירת החג - לכן אנחנו מחפשים אותם, כדי לשמור על חג הפורים כחג התחפושות ולא לוותר עליו. אנחנו מוצאים את עצמנו מצלמים את הילדים מחופשים בתוך הבית, במרחב המוגן או בסלון, כי זה המקום הכי בטוח כרגע. אבל מי אמר שהתחפושת המושקעת חייבת להישאר על רקע הקיר הלבן?
​כאן נכנס הקסם של הבינה המלאכותית, שמאפשרת לנו לקחת את הרגעים האלה ולהפוך אותם לרגעים מיוחדים עוד יותר.

ניקח למשל את ג'מיני. אתם יכולים להעלות אליו את תמונת הילדים המחופשים, לרשום לו לשנות את הרקע למה שתרצו - והוא כבר עושה את כל העבודה לבד. מעבר לרקע, אפשר לבקש ממנו להוסיף חיוך קטן אם אחד הילדים שכח לחייך, לשדרג את צבעי התחפושת או אפילו לאחד תמונות נפרדות של הילדים לתמונה משפחתית אחת מושלמת.

image
ביקשתי מהג'מיני לשנות את רקע התמונה לרקע יפה של שקדיות, תראו את התוצאה!

image
אחיינית שלי שהתחפשה לתות

התכונה המיוחדת הזאת נוספה למכשירי Galaxy S26 החדשים שהושקו בשבוע שעבר. מכירים את התכונה "סקיצה לתמונה" בגלריה? הוסיפו לה פיצ'ר חדש - תיבת טקסט בה תוכלו לרשום מה שתרצו לשנות בתמונה. במקום לצייר ולקוות שהמערכת תבין מה שציירתם, אתם פשוט רושמים מה שעולה על רוחכם, כולל שינוי הרקע, הוספת אובייקטים, שינוי שלהם ועוד. 

image
מתוך האתר של סמסונג

לא יודע מה איתכם, אני כבר מחכה להתנסות בתכונה הזאת, ובשאר התכונות החדשות שיש לסמסונג להציע.
מאחל לכולנו המשך שבוע שקט, בשורות טובות וחג פורים שמח ככל הניתן.
7 Comments
אפליקציות ושירותים
מגניב
איזו תכונה מיוחדת נוספה ל S26?
האם תהיה ב S24?
אפליקציות ושירותים
כמו שכתבתי בפוסט - שינויים בתמונה על פי טקסט. סביר להניח שיגיע גם לדגמים הקודמים בסדרה.
Lina_V
Moderator
Moderator
Options
אפליקציות ושירותים

שיהיה לנו חג שמח ושקט!

פוסט מעולה תודה על השיתוף.

MonsiuerLeon
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
אהבתי,
❤ תודה וחג שמח
אפליקציות ושירותים
מצד שני הסינון ביצירת תמונות במודל של סמסונג כל כך חונק ולא עובד כשורה שזה מעצבן ממש
NadavILR
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה על השיתוף!!