Original topic:

יש כאן מישהו שהתנור שלו באמת שולח לו הודעות?

(Topic created on: 06-26-2023 09:36 PM)
390 Views
oriel
Expert Level 4
Options
אפליקציות ושירותים
אם כן, אשמח לשמוע על זה והאם אפשר לסמוך על זה מבחינת אמינות (שהפיצה לא תישרף!)

בהמשך לפרסומת הזאת של סמסונג
10 Comments
eligo
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
כמו שאתה רואה פה אפשר להוסיף תנור תומך...
ואם לסמוך על זה או לא, זה כמו שאתה שם טיימר לתנור לשעה... רק שהפלאפון מתריע לך שהשעה עברהScreenshot_20230627_025738_SmartThings.jpg
DANI_M
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
באסה שרק מוצרי חשמל של סמסונג נתמכים בזה
0 Likes
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
היה שווה לפזול לכיוון אם זה היהבמחירים שפויים, אבל זה במחיר של מקביל מוביל ללא יתרון משמעותי, מה הבעיה להגיד hey google, set a timer
או פשוט מכך, Bixby, set a timer
לכל תנור גם יש טיימרים שהם עוצרים את האפיה או הבישול על השניה ותכניות אפיה שונות.. הלוואי ובאופן כללי במכשירי הבית home appliance סמסונג היו מורידים את האף ואת המחיר, בטח כשחלק רחב מהמכשירים לא אמין ברמה של המקבילות מגרמניה כמו bosch או siemens
oriel
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
אה לא יודע לגבי מחירים אבל כאן החידוש שהתנור לכאורה במעקב עצמי על מה שאופים בו ויודע לבד להחליט מתי הוא מוכן, להבדיל מטיימר שזה בערך. לכן שאלתי אם זה באמת עובד או שזה כמו טיימר
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
גם בוש עושה את זה, דוגם טמפרטורות לפי תוכנית, אתה מגדיר לו מראש מה אתה מכין, יש לו תכניות שונות שהוא מנטר את הטמפרטורה והלחות בתוך התנור ומשנה בהתאם
oriel
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
השאלה אם במציאות סמסונג מממש את מה שרואים בפרסומת
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
אני חושב שהגימיק מצד סמסונג הוא שהוא מדווח לך לטלפון הכל באמצעות smart things שזה גימיק נחמד אם זה היה בנוסף לכל מה שהתחרות מציעה באותו טווח מחיר, בסופו של דבר זה גימיק וזה כאילו חכם, בסופו של דבר גם עם התרעה לטלפון אפשרי לשרוף עוגה 😂
oriel
Expert Level 4
אפליקציות ושירותים
אם הבינה מלאכותית תיצור לי מתכון לפיצה ותכין אותה ותכניס לתנור וסמסונג תודיע לי כשזה יהיה מוכן - מושלם!
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
רק זה חסר לי, לתת פרטיאשראי לai שיעשה לי קניות למתכונים מבוססי chat gpt 😂😂😂