Original topic:

הצעה: הוספת פורומים נוספים

(Topic created on: 10-09-2021 11:27 PM)
310 Views
NoamMeir
Expert Level 5
Options
אפליקציות ושירותים

היי מנהלים, ושאר הקהילה :)

לא פעם קרה לי שרשמתי פוסט, וכשסיימתי התחבטתי ביני לבין עצמי לאיזה פורום הוא מתאים, כלומר איפה לפרסם אותו - וכמעט תמיד, כאשר היתה לי התלבטות, ברירת המחדל היתה כמובן הנושאים הכלליים.

אני חושב שכדאי להוסיף פורומים נוספים (נושאים) ב"קהילה", כמו למשל: פורום למידע והסברים על מערכת הצילום של הסמארטפון ועל טכניקות צילום (בגלריה יותר מפרסמים תמונות ופחות מדריכים), אביזרים למכשירים (S-Pen, מטענים), הכרזות (עליית דרגה, הנושאים החמים, זוכים בכל מיני אתגרים.. בעיקר להנהלה), מכשירים אחרים של סמסונג (מחשב, טלוויזיה..) ועוד נושאים שעוד לא חשבתי עליהם.

אשמח שתשקלו חלק מהנושאים שהעלתי, אם לדעתכם הם מתאימים, ואולי נושאים אחרים 😊 שבוע נפלא!

12 Comments
Roee
Active Level 8
אפליקציות ושירותים

תודה נעם!
כשהקמנו את הקהילה היו פורומים נוספים שפשוט לא נעשה בהם שימוש אז בעצם קיבלנו החלטה הפוכה - לצמצם את הנושאים לכאלה שיש בהם מכנה משותף רחב יותר כדי למנוע בלבול.
כשאתה מעלה מדריך - הכי טבעי שתעלה אותו בפורום שתואם את סדרת המכשיר שלך, בין אם זה צילום או טיפים או כל דבר שבא לך.
אני חושב שבמקרים מסוימים נכון יותר להשתמש בתגים כמו 'אביזרים', 'אנדרואיד 12' וכו' כדי לאתר נושאים דומים ופחות ליצור הפרדה של פורומים.
אבל אנחנו נדון בזה ונשקול את ההצעה, נראה גם מה חברים אחרים בקהילה חושבים ונקבל החלטה.
אני כן יכול להגיד שיש לנו תכניות להרחיב את הדיונים כאן לנושאים חדשים, וברגע שזה יקרה ניצור פורום מתאים.

NoamMeir
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
הו לא ידעתי שפעם היו יותר פורומים
מדריכים וכאלה מותאמים לכל מכשיר, אז לא נראה לי שהמקום המתאים הוא בפורום של סדרת המכשיר שלי, אבל תגים לגמרי יכול לעבוד 👍
בכל מקרה, תודה רבה על ההתייחסות!
שוקי
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
רעיון מעולה