Original topic:

הגרסה הבא של Camera Assitant תגיע למגוון רחב של מכשירים

(Topic created on: 02-12-2023 08:32 PM)
744 Views
Digitai
Options
אפליקציות ושירותים
Camera AssitantCamera Assitant

עם עדכון ה-One UI 5.0, סמסונג שחררה את אפליקציית ה-Camera Assistant לסדרת ה- Galaxy S22. 
האפליקציה שהיתה זמינה כחלק מ GoodLock, נותנת יותר שליטה על התנהגות אפליקציית המצלמה הראשית ושינוי של ערכי ברירת המחדל ש'מתחת למכסה המנוע'. והסבר מפורט ומצויין תוכלו למצוא במדריך של נדב @Nadau3

לפי הדיווחים האחרונים, מתכננת סמסונג להביא את התכונות הללו יחד עם עוד כמה אפשרויות, לסמארטפונים נוספים בליינאפ המכשירים של החברה.

לבעלי מכשיר מסדרה 23, שמריצים את גרסת ה OneUI5.1, התכונות הללו זמינות ויכולות לתת לכם שליטה נוספת או יותר נכון – לבצע את התאמות המצלמה שאתם מעדיפים ולא רק את הגדרות 'הסטוק'.

---
ה- Camera Assistant יביא בקרוב תכונות נוספות, כולל פקדים פרטניים על חידוד תמונה, מהירות לכידת תמונה וטיימר. מההתנסות שלי עם התוספות האלו, אני יכול לומר שהן מבורכות בעיני, בעיקר לאור הפתיחות והערך המוסף שסמסונג מביאה ללקוחותיה.

ריכוך תמונה - כעת יש שלוש אפשרויות לריכוך תמונה: כבוי, בינוני (50%) וגבוה (100%). מההתנסות המהירה שלי לא ראיתי הבדלים משמעותיים, אבל אנסה את זה באור יום על מגוון נושאים ואעדכן.
Screenshot_20230212_201912_Camera Assistant.jpg

מהירות לכידת התמונה - נוספה האפשרות לשפר את מהירות הקשה על לחצן הצילום. כעת נוכל להגדיר לאפליקציית המצלמה ללכוד תמונה, ברגע שהאצבע שלנו נוגעת בלחצן הצילום ולא כשנשחרר אותו. (הגישה של סמסונג לנושא היא למזער רעידות למשתמש הממוצע ולכן נוהגת בשיטת לכידת התמונה הזו).

Screenshot_20230212_201722_Camera Assistant.jpg

נוספו גם שלוש הגדרות: עדיפות מהירות, מאוזנת ועדיפות איכות. עדיפות מהירות תצלם תמונה מהר ככל האפשר על חשבון איכות התמונה (ממה שאני ראיתי עד עכשיו מדובר כנראה על פחות הערמת פריימים לניקוי רעש דיגיטלי, פוקוס וכד' ולכן לא מתאים לכל סיטואציה. אני אעדיף להשתמש בזה בסצנות עם תאורה מלאה).
נוספה (סוף סוף!!) האפשרות לכבות לחלוטין את אפשרות ה-HDR האוטומטית כדי למזער עוד יותר את השהיית הצילום. (כמה התלוננתי על זה!)

Screenshot_20230212_201728_Camera Assistant.jpg

אפשרויות נוספות עבור פונקציית הטיימר - ה-Camera Assistant מאפשרת כעת אפשרויות לצלם תמונה כל שנייה, 1.5 שניות, 2 שניות, 2.5 שניות ו-3 שניות.

Screenshot_20230212_201735_Camera Assistant.jpg

עמעום מסך - כשמשתמשים במצלמה ברציפות, לפעמים הטלפון יכול להתחמם בשל בהירות מסך גבוהה ועיבוד כבד. כעת נוכל לעזור לטלפון להתחמם פחות, ע"י בחירה בעמעום המסך. נוכל לבחור בו עבור הסרטת וידאו שאורכה יותר מדקה אחת. מוצלח ושימושי בשבילי בייחוד כשאני...מול המצלמה. 

Screenshot_20230212_201809_Camera Assistant.jpg

לפי סמסונג, אפליקציית ה-Camera Assistant תשוחרר להרבה יותר מכשירי גלקסי מהסדרות המתקדמות. כל הטלפונים מסדרת Galaxy S20 ומעלה וסדרת Galaxy Note 20 יקבלו את האפליקציה והעדכון יהיה זמין גם במתקפלים, החל מ-Z Flip 3 ו- Z Fold 2.

לפי ההודעה הרשמית, זו תוכנית ההפצה של העדכון:

לאחר העדכון של One UI 5.1, יוכלו המשתמשים לקבל אותו דרך הגרסה המופצת של Camera Assistant.

דגמים נתמכים: S22, S21, N20, S20 (כלל מכשירי הסדרות)

כל דגמי ה Fold4 / Flip4 / Fold3 / Flip3 / Fold2 (עם זאת, פונקציית הכיבוי האוטומטי של העדשה אינה זמינה בתמיכה זו כדי לייעל עוד יותר את איכות האור הנמוך כאשר הוא כבוי עבור דגמים שאינם S22

(דגמי Fold4, וכל הדגמים ייתמכו בעדכון ה-SW הבא לאחר שיפור האיכות)

Screenshot 2023-02-12 at 20.16.33.png

14 Comments
אפליקציות ושירותים
וואי טוב לדעת את כל הדברים האלה, מדריך מעולה על כל האופציות שיעמדו בפנינו. תודה!
מחכה שיגיע ל22 אולטרה 🙂
אפליקציות ושירותים
מחכה לשמוע את ההתרשמות שלך.
אפליקציות ושירותים
תודה רבה על השיתוף!
מחכה ל-OneUI 5.1 😊
Shlomo_d
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
ואוו מחכה לנו משהו באמת מפתיע. תודה רבה על הפוסט😁
שירזיי
Active Level 9