Original topic:

גם בזה בכניסה סמסונג עושה בעיות בהתחברות מהמחשב.? כל פעם מ רש פרטים כניסה מה קרה

(Topic created on: 10-03-2023 03:51 PM)
155 Views
נאורי
Active Level 6
Options
אפליקציות ושירותים
כל פעם שוב ושוב סמסונג עושה בעיות בכניסה לחשבון או בכל דרך שניסיתי מה הקטע? כל פעם מבקש פרטי זיהוי ?
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים

לא עושה כלום, ניתן לראות בתמונה מהראשון לשני. שתי התמונות  אחת אחרי השנייה. זה הסדר. אפשר להגדיל את התמונות ולראות ברור. תודה על ניסיונכם  לעזור. אך ללא הועיל אני יאלץ לצאת לגמרי מזה. לפרוש .

Shlomo_d
Expert Level 3
אפליקציות ושירותים
יש אפשרות להתחבר עם ברקוד, ואתה פושוט סורק את הברקוד עם הטלפון וזה נכנס לבד
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
זה בדיוק מה שעשיתי כבר מהתחלה בעם הראשונה. לא עוזר
NehorayS
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
רגע אתה מתכוון שאתה נכנס לממברס מהמחשב ויוצא מהדפדפן אתה צריך להתחבר שוב לחשבון שלך?
כי אם כן זה גם היה לי שהטלפון שלי היה כשר לצערי הייתי מחבר מהדפדפן והייתי צריך כל פעם להתחבר לחשבון וכשהצלחתי למחוק התחלתי להשתמש באפליקציה אבל אני חושב שזה ככה בכל דפדפן גם בנייד וגם במחשב ואין מה לעשות
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
בדיוק תיארת את מכשול הבעיה. שוב רישם ושוב מזהה וכן עובד עם הדפדפן של מיקרוסופט ניסיתי את כל האפשרויות דרך גוגל.ובדרך הקוד ושוב מזהה ועוד פרטים. שום דבר לא משאיר כניסה חופשית.תהליך מעצבן..פעם אחת אתה יכול להיכנס וזהו בעוד חצי שעה לא תוכל עוד.יש לי כרטיסיה שדרכם אני נכנס לכל מקום אתר או דף
NehorayS
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
כן זה ככה בכל דפדפן, ככה אני הייתי מתחבר לממברס וזה היה מעצבן מאוד אז לצערי אין מה לעשות כל כך...
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
תוכלו לראות את שתי התמונות שצילמתי אצלי בעמוד נאורי.
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים

עכשיו נתן לי להיכנס דרך הקוד.  צילמתי את  הפי הרישום אשלח תמונה. רק  שיגיע לכאן. ולא במקום אחר.

IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

היי נאור,

העלת פוסט נוסף בנושא והגבתי לך על הפוסט השני.

שמירת הסיסמאות בדפדפן שלך לא קשור לעמוד הכניסה לקהילה באתר אלא להגדרות הדפדפן, השארתי הנחיות בפוסט השני.

בהצלחה.