Original topic:

גם בזה בכניסה סמסונג עושה בעיות בהתחברות מהמחשב.? כל פעם מ רש פרטים כניסה מה קרה

(Topic created on: 10-03-2023 11:50 AM)
130 Views
נאורי
Active Level 6
Options
אפליקציות ושירותים
כל פעם שוב ושוב סמסונג עושה בעיות בכניסה לחשבון או בכל דרך שניסיתי מה הקטע? כל פעם מבקש פרטי זיהוי ?
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
מכאן הבעיה מתחילה.במעבר בין דף זה לשני ומשם הלאה לכניסה
אפליקציות ושירותים
סמן את זכור את המזהה שלי
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים

סימנתי גם בפעמים הקודמות.. וגם עכשיו מנסה לחזור לאחור  כדי לסמן שוב. נראה?

אפליקציות ושירותים
וכל פעם זה מבקש מחדש?
מוזר
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
כן..כמו שאמרתי. יצאתי מהבית סגרתי כרטיסיות כבוי רק שומר מסך עובד. אחזור הביתה ואז נראה אם אוכל להיכנס בקלות. דרך קי וריאציה דרך בווינדוז 10 pro
נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים

יוחנן. תודה גם זה לא  מועיל  עשיתי. גם לא  עזר. שגוי  בכל פעם.. מטריף  לגמרי את הראש  משגע ומבאס וזו פעם אחרונה.  כי נשבר לי מהמשחקים של אנשי הטכני  או מחלקת  ההנדסה  ששלחו לי הודעות תתקשר.  התקשרתי   ושום דבר לא עזר.. אני  בפעם הבאה אני עף מכאן בכלל  בשני האפליקציות  גם בנייד וגם  במחשב.. פעם  אחת אפילו לא  עדכנו את האפליקציה הזו ממברס של סמסונג.. וכל  11  התגים שקיבלתי  הם   רק  עניין של פלצנות יתר... כמובן שזה לא אישי  כלפי אף אחד מהחברים אבל זהו. נשבר לי

נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
יותר נוח גדול וקריא..
NehorayS
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
כמו שיוחנן אמר תשתמש באפליקציה בטלפון עם זכוכית מגדלת או הגדלת הגופנים בטלפון דרך הגדרות
IrisA
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים

היי נאור,

התלונה שלך לא מתייחסת לכניסה לקהילה אלא לשמירת הסיסמאות בדפדפן שאתה משתמש בו במחשב. אני ממליצה לבדוק את ההגדרות האלו-

בדפדפן > 3 נקודות מצד שמאל > הגדרות > סיסמאות

שוב מבהירה- לא מדובר באתר שלנו או במכשיר הנייד ולתמיכה מפורטת ומדויקת יותר פנה לערוץ המתאים.

נאורי
Active Level 6
אפליקציות ושירותים
לא נכון לגמרי לא!זהו אין עניין לעסוק בהתכתבויות שבקושי אפשרי לראות יש המון עמודים יישום פה לא במחשב. וזו הסיבה שהעדפתי להוריד למחשב. כי פה הכתב קטן חיוור ומטושטש תלמדו מסוגל גם בחנות ו,כלל. אפשר לראות. רוב מ 3 מטר. זו למעשה נתניה הראשונה דלי כאן בקהילה..אין צורך בהוכחות דל אחרים שראו את ההבדל.גם במחלקה. טכנית שלכם
0 Likes