Original topic:

!אנא החזירו לנו את הבחירה החכמה(OHO+)

(Topic created on: 10-31-2024 12:37 PM)
254 Views
Kfeer
Expert Level 5
Options
אפליקציות ושירותים
שלום סמסונג ממברז ישראל,

image
קרידט לתמונה: Jeff Springer

אני משתמש ואפילו מעריץ של סמסונג וגישתה ומאוד אוהב את תכונת הבחירה החכמה.

לפני העדכון האחרון, הייתי יכול להשתמש במחוות שונות הכלולות בoho+ כדי לבצע פעולות שונות בבחירה החכמה – לצלם מסך מרובע, עגול, או בצורה חופשית, ליצור אנימציות או גיפים והכל במחוות אינדיבידואליות, האפשרויות היו אינסופיות!

image

העדכון האחרון שינה הכל. עכשיו, אין יותר שיגור במחוות, אלא רק מתוך פאנל הedge מה שהפך פעולה של מחווה אחת ולחיצה לפעולות של פתיחת מגש הedge, דפדוף לפאנל היישומים, לחיצה על הבחירה החכמה, וסימון האזור המבוקש (מה שהיה עושה snap to shape לבד) והנוחות האינטואיטיבית פשוט נעלמה כלא הייתה, לרמה ששימוש בתכונה הפך לטירחה גובהה מהקלטת/צילום מסך וחיתוך לאחר מכן.

אני מבקש מכם, צוות המרגשים והמנהלים של סמסונג ממברז ישראל, להחזיר את האפשרות להתאים אישית את המחוות לבחירה החכמה באמצעות מודול oho+ של good lock. זה יאפשר לנו, המשתמשים, להתאים את הטלפון לצרכים שלנו ולהפיק ממנו את המרב.

image
התכונות החסרות בoho+

למה זה חשוב?

•  נוחות: כל אחד מאיתנו משתמש בתכונות השונות של הבחירה החכמה בצורה שונה. היכולת להתאים אישית את המחוות חוסכת זמן ומאמצים.
  •  יצירתיות: הבחירה החכמה היא כלי מצוין ליצירתיות. היכולת לבצע פעולות שונות במחוות שונות פותחת עולם של אפשרויות חדשות.
  •  חווית משתמש: התאמה אישית היא מרכיב חשוב בחווית המשתמש. כשאנחנו יכולים להתאים את הטלפון שלנו לצרכים שלנו, אנחנו מרגישים יותר מחוברים אליו.
אני בטוח שרבים מהמשתמשים האחרים שותפים לדעתי. בואו נעבוד ביחד כדי להחזיר את הבחירה החכמה לגדולתה ולהפוך את חוויית השימוש בטלפונים של סמסונג לטובה עוד יותר! ובתקווה לראות את התכונה חוזרת לגדולתה ואת מכשירי סמסונג להיות יעילים עבור המשתמש שוב,

תודה על ההקשבה! וכתבו לי בתגובות את דעותיכם בנושא 👇👇👇

14 Comments
נחום
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
אני מסכים מאוד עם כפיר. אנא, החזירו!
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
תודה על התמיכה נחום היקר🙏🙏
Ofernicus
Active Level 10
אפליקציות ושירותים
צודק בהחלט, אני יכול לנחש שסמסונג הורידה את האופציה כי זה עוד מורכבות לתחזק בקוד, אבל מבחינת המשתמשים זה פיצ'ר משמעותי וחבל שהורידו אותו 🙏
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לגמרי מסכים עופר! תכונה שהשתמשתי בה יותר מהרבה אחרות בשימוש היום יומי שלי, עכשיו מסורבלת דיה כדי שלא אשתמש בה 😕
אפליקציות ושירותים
ואני לא הבנתי לאיפה זה נעלם לי!!
אחד הדברים שאני אוהב בסמסונג זה את מגוון האפשרויות שהם נותנים ללקוח:
"בא לך X? אפשרי!"
"אתה טיפוס של Y? בבקשה"
"אתה אוהב שמשהו עובד בצורה Z? פשוט תגדיר פה."

וכמו שאמרת - חווית משתמש: התאמה אישית היא מרכיב חשוב בחווית המשתמש.

ועוד נקודה אחת שמנקרת לי במוח בעקבות כלמיני עדכונים - אני פשוט לא מבין למה להוריד תכונות שכבר היו קיימות?
מה גם שמדובר ב"פרויקט צד" כמו GoodLock.
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
כל מילה! הסרת התכונה בהחלט מסירה ממני את ה"קיבוע" בנוחות ההתאמה שמשאיר אותי בסמסונג כבר כמה שנים, הרי לoho+ ככלל כבר יש חלופות מקוד פתוח וצד ג
אפליקציות ושירותים
אני גם אשמח שהאופציות של Smart Select יחזרו אל OHO+.
המהות של האפליקציה הזו היא להנגיש לנו פעולות, והפעולות של Smart Select ללא ספק היו נוחות לתפעול דרכה.
כמה שיותר נגישות ואפשרויות מבחינתי עדיף.
אפליקציות ושירותים
מת על הבחירה החכמה החדשה, אבל עדיין חסר כפתור בחלונית ה-One Hand 💔Screenshot_20241031_134810_One UI Home_1000037349_1730375322.png
Kfeer
Expert Level 5
אפליקציות ושירותים
לא על זה מדובר, היו כמחוות ישירות לחלקים השונים של הבחירה החכמה, סתכל בתמונות בפוסט, בלי עוד שלב של פאנל מיותר לבחור ממנו את היישום