- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-13-2020 12:42 AM in
אפליקציות ושירותים- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 02:12 AM (Last edited 11-13-2020 02:13 AM ) in
אפליקציות ושירותיםנתחיל מהפשוט:
הורדת שיר למכשיר שלך?
אתה בוחר איפה להזין לו!
ולא "מר תפוח" שמבקש תשלום ועוד מכריח רק להזין דרך "תפוח מוזיקה"...או מה שזה לא היה...
סנכרון גלריה,פתקים,ססמאות?!
סמסונג קלאוד ("מיקרו'פוטס" הוא עוד תוסף עזר לזה וכמובן שלגיבוי נוסף של הגלרי שלך).
בת'כלס?! הכל מאוד פשוט רק יש יותר מידי ציבעוניות וחשק ל"טאצ" שבהתחלה מההתרגשות מאבדים את זה ולא חצים על הכל סתם כדי לראות מה יש בו....😜😝
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 06:32 AM (Last edited 11-13-2020 09:37 AM ) in
אפליקציות ושירותיםהטלפונים והטאבלטים? כן.
השעון והטלויזיה, לא ממש...
רוצה להזרים מוסיקה בשעון esim החדש שקנית? אתה חייב Spotify.
רוצה לצפות בגלריה של התמונות והסרטונים שצילמת בגלקסי שלך בטלוויזיה של סמסונג? אתה חייב לסנכרן את הגלריה שלך לענן של מיקרוסופט.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 10:48 AM in
אפליקציות ושירותיםלגבי הגלריה זה פשוט, צריך שהיה מסונכרן בסמסונג קלאוד הגלריה עצמה
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 11:10 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 03:23 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 03:19 PM (Last edited 11-13-2020 03:20 PM ) in
אפליקציות ושירותיםהיי אורי,
לפני הכל, שמח מאוד שבחרת בסמסונג 😀
העלית נקודה מעניינת וזה נושא מעולה לדיון שהייתי גם שמח אם עוד חברי קהילה ישתתפו בו.
מסכים מאוד עם הצורך לפשט דברים ולא לסבך אותם. זו אחת הסיבות שסמסונג בחרה לפתח ממשק משתמש ייחודי על המערכת של Google, ממשק שלא מפסיק להתעדכן ולהשתפר.
אני אנסה לתת לך כמה טיפים מהניסיון האישי שלי.
1. אני עובד עם חשבון אחד בלבד בכל השירותים שציינת - חשבון Google. תוכל להירשם לחשבון Samsung עם חשבון Google כשתבחר 'המשך עם Google' או בהגדרות של החשבון עצמו אם כבר פתחת חשבון נוסף.
2. עם תכונת סנכרון וגיבוי אוטומטי בחשבון Samsung תוכל לסנכרן את שירותי Samsung בכל המכשירים שמוגדר בהם חשבון Samsung וגם לגבות אנשי קשר, יישומים, הודעות, הגדרות ועוד... למעט מסמכים ותמונות שאגיע אליהם מיד.
3. לגבי מסמכים ותמונות זה שיקול שלך. יש לך אפשרות לגבות עם One Drive ואז באמת תצטרך חשבון Microsoft. אני בחרתי לעבוד עם Google Photos ו- Google Drive עם אותו חשבון קיים. תוכל להגדיר גיבוי אוטומטי לתמונות ובדומה לסנכרון זה פעולה שאתה עושה פעם אחת ולא צריך להתעסק עם זה יותר.
4. לגבי חשבון Spotify, אני למשל עובד עם חשבון Google ולא יצרתי חשבון נפרד. Samsung Music מאפשר לסנכרן את ה-Spotify למשתמשי פרימיום אבל ברגע שתפעיל שיר תעבור אוטומטית ל-Spotify, בגלל מגבלה של זכויות יוצרים.
בהקשר של האקו-סיסטם ושליטה על מכשירים והתקנים שונים - ממליץ מאוד לעבוד עם חלונית 'מדיה ומכשירים'. תוכל לבחור קיצורי דרך ליישומי מדיה ולהחליט באיזה התקן אתה רוצה להשתמש - טאבלט, סמארטפון, טלוויזיה, ועוד.
עוד הערה לגבי השעון - אתה לא חייב Spotify בשביל להזרים מדיה. אתה יכול להשתמש בזיכרון הפנימי ולהעביר רצועות מדיה כך שתוכל להפעיל עם ה-Music.
אשמח לסייע בכל נושא וכמובן לשמוע עוד דעות של חברי הקהילה - יש פה חבר'ה עם הרבה מאוד ניסיון במוצרי סמסונג.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 03:25 PM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 03:37 PM in
אפליקציות ושירותיםלא יצא לי לראות את זה, אבל אני בכל מקרה משלם ל-Google.
הרחבתי את הנפח ל-100GB כדי לא להתעסק יותר עם גיבויים ידניים.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-13-2020 04:53 PM in
אפליקציות ושירותים